firefox as internal browser?

Everything else

Moderators: justauser, MysteryFCM

Mateo
Posts: 2
Joined: Tue May 16, 2006 3:50 pm

firefox as internal browser?

Postby Mateo » Tue May 16, 2006 3:59 pm

is it possible to set firefox as the internal browser? thanks.

User avatar
Jack
Site Admin
Posts: 3472
Joined: Fri Feb 18, 2005 12:05 am

Postby Jack » Tue May 16, 2006 10:32 pm

You can config GreatNews to use Mozilla rendering engine. But a lot of function will not work including middle-click...

Mateo
Posts: 2
Joined: Tue May 16, 2006 3:50 pm

Postby Mateo » Wed May 17, 2006 2:13 pm

That's great, I never use middle click anyways. Do you know if the extensions are loaded (for example, i have an adblocker extension)?

User avatar
Jack
Site Admin
Posts: 3472
Joined: Fri Feb 18, 2005 12:05 am

Postby Jack » Mon May 22, 2006 7:42 am

Mateo wrote:That's great, I never use middle click anyways. Do you know if the extensions are loaded (for example, i have an adblocker extension)?


It's not supported. What GreatNews use is the Mozilla rendering engine. It's not the FF shell.


Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest