greatnews triggered to open by firefox, doesn't add feed

Ideas? Suggestions?

Or report any bugs about GreatNews here

Moderators: justauser, MysteryFCM

staticfuror
Posts: 2
Joined: Wed Jan 06, 2010 12:15 pm

greatnews triggered to open by firefox, doesn't add feed

Postby staticfuror » Sat Feb 20, 2010 2:22 pm

When I click an RSS link (whether in the browser window or in the address bar) in FireFox (doesn't seem to matter which version), GreatNews will open and/or gain focus, but doesn't add the feed. I have to click "add new feed." Other than that, all is working just fine.

Oh, and it USED to do this. Not sure what happened. It might've coincided with Vista install, but that doesn't really make sense (not that all Vista problems "make sense").

Kes66
Posts: 1
Joined: Sun Feb 17, 2008 1:27 am

Re: greatnews triggered to open by firefox, doesn't add feed

Postby Kes66 » Tue Feb 23, 2010 12:44 am

Try this post, it fixed it for me. Do it exactly as its typed http://www.curiostudio.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=2801

staticfuror
Posts: 2
Joined: Wed Jan 06, 2010 12:15 pm

Re: greatnews triggered to open by firefox, doesn't add feed

Postby staticfuror » Wed Mar 03, 2010 10:36 pm

That worked swimmingly. Thanks :)


Return to “Suggestions & Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests