1.0 Beta (Build 318)

News and Announcements about GreatNews

Moderators: justauser, MysteryFCM

User avatar
Jack
Site Admin
Posts: 3472
Joined: Fri Feb 18, 2005 12:05 am

1.0 Beta (Build 318)

Postby Jack » Sun Jul 24, 2005 11:21 pm

+ Atom 1.0 support
(The xhtml type is not yet supported)

- Partial fix to the compatibility issue with http://palmaddict.typepad.com. (Thanks Alexander)

- Fixed a problem with feed without item title (Thanks Alexsander)

User avatar
levisu
Posts: 21
Joined: Mon Jul 18, 2005 7:47 pm
Contact:

Re: 1.0 Beta (Build 318)

Postby levisu » Mon Jul 25, 2005 2:46 am

GreatNews wrote:+ Atom 1.0 support
(The xhtml type is not yet supported)

- Partial fix to the compatibility issue with http://palmaddict.typepad.com. (Thanks Alexander)

- Fixed a problem with feed without item title (Thanks Alexsander)

Thanks, jack! Keep up the good work. I am going to rush to download it and try to subscribe some new feeds!

ckjnigel
Posts: 2
Joined: Wed Jul 27, 2005 12:52 pm

Postby ckjnigel » Wed Jul 27, 2005 12:55 pm

Where do I download this build? The download link is for the previous one.

ckjnigel
Posts: 2
Joined: Wed Jul 27, 2005 12:52 pm

Postby ckjnigel » Wed Jul 27, 2005 1:14 pm

Okay, I see that the downloaded file actually is #318.
It seems nice so far, but the Engadget rss won't load and the validation service reports:
Sorry
This feed does not validate.
*
Feeds should not be served with the "text/html" media type [help]
*
line 1, column 0: XML parsing error: <unknown>:1:0: no element found [help]
Source: http://www.engadget.com/rss.xml

GeekNJ
Posts: 40
Joined: Thu Jun 02, 2005 10:44 am
Location: NJ
Contact:

Postby GeekNJ » Wed Jul 27, 2005 3:07 pm

It's an issue with Engadgets current RSS feed. I've been running 318 since it was released and it's been fine. In fact, Engadgets feed loaded up until 1:30pm (ET) today. After that they (Engadget) broke it. It's not GreatNews that is the issue.

David

ckjnigel wrote:Okay, I see that the downloaded file actually is #318.
It seems nice so far, but the Engadget rss won't load and the validation service reports:
Sorry
This feed does not validate.
*
Feeds should not be served with the "text/html" media type [help]
*
line 1, column 0: XML parsing error: <unknown>:1:0: no element found [help]
Source: http://www.engadget.com/rss.xml

User avatar
Jack
Site Admin
Posts: 3472
Joined: Fri Feb 18, 2005 12:05 am

Postby Jack » Wed Jul 27, 2005 9:44 pm

Looks like Engadgets has restored service now.


Return to “News & Announcements”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests