1.0 Build 372

News and Announcements about GreatNews

Moderators: justauser, MysteryFCM

User avatar
Jack
Site Admin
Posts: 3472
Joined: Fri Feb 18, 2005 12:05 am

1.0 Build 372

Postby Jack » Sun Sep 03, 2006 10:30 pm

+Added: Plugin to use Microsoft LiveWriter with GreatNews BlogThis.

+Added: hidden option "MaxFeedSizeInK" to change maximum feed size. Default is 1000KB.
To use this option, add the following lines to your GreatNews.ini file:
[Advanced]
MaxFeedSizeInK=1500

+Added: CTRL+DblClick in news list to open webpage in new tab. SHIFT+DblClick to open in new window (Thanks cnewtonne)

-Fixed: a bug in handling Tim Bray's atom 1.0 feed. (Thanks Chewtoy)

http://www.curiostudio.com/nightly0

Alexander
Posts: 115
Joined: Tue May 31, 2005 8:01 am

Postby Alexander » Mon Sep 04, 2006 9:28 am

What happens when the maximum feed size has been reached? Will the oldest articles be pruned?

Comanco
Posts: 2
Joined: Mon Sep 04, 2006 11:47 am

Postby Comanco » Mon Sep 04, 2006 11:49 am

Updated to latest but each time it starts up indicates new update available?

User avatar
Jack
Site Admin
Posts: 3472
Joined: Fri Feb 18, 2005 12:05 am

Postby Jack » Mon Sep 04, 2006 12:21 pm

Comanco wrote:Updated to latest but each time it starts up indicates new update available?


Sorry. The problem is now corrected.

http://www.curiostudio.com/forum/viewtopic.php?t=1722

User avatar
Jack
Site Admin
Posts: 3472
Joined: Fri Feb 18, 2005 12:05 am

Postby Jack » Mon Sep 04, 2006 12:23 pm

Alexander wrote:What happens when the maximum feed size has been reached? Will the oldest articles be pruned?


This setting only controls how big a rss file GreatNews will download from a website. It will not affect how many articles GreatNews stores locally.

chender
Posts: 6
Joined: Sun Feb 26, 2006 1:51 pm
Contact:

Re: 1.0 Build 372

Postby chender » Mon Sep 04, 2006 5:23 pm

http://www.curiostudio.com/nightly0[/quote]

Just wanted to say thank you. After using Feeddemon for 3 years, I switched to Greatnews, and I won't change. Compared to FD and others, GN is fast, simple to use and flexible presentation styles.

Colin
bankwatch.wordpress.com

AlexG
Posts: 2
Joined: Tue Sep 05, 2006 5:30 am

Postby AlexG » Tue Sep 05, 2006 5:40 am

Hi,
I installed the build 372 ove the 370.
In build 370 when in "list view" is very useful the possibility to move between news with the UP and Down arrow key on the keyboard (easier than click with the mouse on each news).
In build 372, in "list view" when I use the arrow key I can move to the next (or previous) news but after that I cannot use the arrow key anymore (for this pourpose) and I have to use the mouse.
I disinstalled the build 372 and installed the 370 again.
Please take care of this very simple and very useful way to navigate between news in the next build. Thank you.
Ciao,
Alessandro

AlexG
Posts: 2
Joined: Tue Sep 05, 2006 5:30 am

Postby AlexG » Tue Sep 05, 2006 6:25 am

I reply to myself.
Is not a build version problem. (I verified it both in the 370 and in the 372).
I don't know why this appen, but I find that a solution, in order to have again the possibility to navigate between news in the list with the arrow keys, is to cancel the TAB (it return to "about: blank").
Ciao,
Alessandro

User avatar
Jack
Site Admin
Posts: 3472
Joined: Fri Feb 18, 2005 12:05 am

Postby Jack » Tue Sep 05, 2006 7:20 am

AlexG wrote:I reply to myself.
Is not a build version problem. (I verified it both in the 370 and in the 372).
I don't know why this appen, but I find that a solution, in order to have again the possibility to navigate between news in the list with the arrow keys, is to cancel the TAB (it return to "about: blank").
Ciao,
Alessandro


The bug has been around for a while but I haven't found a way to fix it :(


Return to “News & Announcements”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests